Samsung wint zaak

Het is Apple niet gelukt in Australië de verkoop van Samsungs tablet-pc Galaxy Tab te verbieden.

Links: webwinkelen

De bereikbaarheid van Nederlandse webwinkels is volgens een onderzoek van internetadviseur Uptrends dit jaar dramatisch.

Mile High

KLM geeft passagiers de mogelijkheid zelf te kiezen naast wie ze willen zitten – of juist niet – aan de hand van profielen op Facebook of Twitter.

Heineken en Facebook

Bierbrouwer Heineken is een samenwerking aangegaan met sociale netwerksite Facebook. Heineken zal via Facebook mediacampagnes lanceren voor al zijn biermerken.

Tijd om af te kicken van Facebook en Twitter

Wie niet actief is op Facebook of Twitter lijkt een dinosaurus. Maar het aantal tegenovergestelde teleurgestelde afvallers groeit.

Padpen

Targus wil het gemak van de pen terugbrengen naar de iPad of Tab met de Laser Pen. Die kan niet alleen op het scherm, maar ook op papier schrijven én heeft een laseraanwijzer.

Googlebaas: Apple blokkeert innovatie

De patentoorlog van Apple tegen zijn concurrenten Samsung en HTC is slecht voor de consument en voor het bedrijfsleven. Dit zei Googlevoorzitter Eric Schmidt gisteren tijdens een bezoek aan Nederland.

Nederland betaalt cyberactivisten

Nederland gaat internetactivisten financieren in landen die het web bespioneren of blokkeren.

Breien mag ook op de computerclub

Cybersoek, het digitale trapveldje van de Indische Buurt, viert zijn tienjarig bestaan. Er wordt nog steeds computerles gegeven, maar breien en keuvelen mag ook.

Zaterdag mediadag

juliuskrant-5338 copy
Creative Commons License photo credit: Lucas de Vries
Voor deze Analyse zal ik kijken naar een wat specifieker gerichte krant. Het Parool is van oudsher een ‘Amsterdamse’ krant en heeft om die geografische reden (Regionaal Dagblad) een kleinere oplage dan de grote kwaliteitskranten zoals de Volkskrant en Telegraaf1 ,2 . Het Parool is in de tweede…