Cybercrimineel spint garen bij onkunde van Tweede Kamer

Privacy van de Nederlandse consument staat op de tocht.

Macht van de vraagbaak

Tijdlezer

Bisschops schrijft een column over de macht van Google. Ook bespreekt hij de concurrentie van Google met Amazon.com.

Digitale dijkwachten hoeden voor watergevaar

Sensoren, spionagevliegtuigen en radarsatellieten zijn de toekomstige dijkwachten van ons land. Toch zullen menselijke ogen onontbeerlijk blijven.

Digitale dijkwachten beschermen tegen watergevaar

Morgen

Digitale dijkwachten beschermen tegen watergevaar. Pagina 24

Cybercrimineel

Privacy van Nederlander staat op de tocht door onkunde politici. Pagina 28

‘Google staat aan goede kant’

Internetconcern Google weet nog niet of de Europese Commissie een klacht tegen het bedrijf zal neerleggen wegens machtsmisbruik. Dit zei topman Eric Schmidt gisteren in een gesprek met Nederlandse journalisten.

Meer online en zakenreizen

Internetverkoop

Het kwakkelweer houdt aan, blijkt uit de branche-inventarisatie Unigarant Travel top 50, maar niet overal. Zakenreizen trekken weer aan en de internetaanbieders zetten hun opmars door.


Onlineschoonmaak Google in India

Google gaat door met het verwijderen van content in India die in strijd is met de voorwaarden van het internetbedrijf of die illegaal is. De schoonmaakactie van de eigenaar van ’s werelds grootste online zoekmachine kwam daags na een oproep van de Indiase minister van communicatie en informatie aan internetbedrijven om beter op hun content te letten, met name op…

Apple verliest rechtszaak in China

Een rechtbank in China heeft Apple in het ongelijk gesteld. de maker van de iPad heeft in het land niet het alleenrecht op het handelsmerk van zijn succesvolle tablet.

Telegraaf-top maakt zich op voor lange mars

Na lange radiostilte ontvouwde topman Herman van Campenhout gisteren zijn blauwdruk voor een nieuwe Telegraaf Media Groep (TMG), waar digitale media de toekomst hebben.