Krankzinnigheid als thema in uitstekende sandbox-shooter

Het komt niet vaak voor dat de schurk van een computerspel de grootste troefkaart vormt in de beeldvorming rond een nieuwe game. We kennen de Helghast-soldaten uit Kill-zone die ons met hun oranje oogjes steevast priemend aankijken, maar voor de rest hebben die de diepgang van een platbodem. Vaas, de slechterik uit Far Cry 3, speelt echter een sleutelrol.

Deze blog post bevat een abstract of samenvatting van een gepubliceerd krantenartikel. Dit artikel is niet door ons geschreven maar gearchiveerd ten behoeve van data analyses door studenten van de Universiteit van Amsterdam.

Dit krantenartikel is gearchiveerd door op 28/12/2012 en is terug te vinden onder Games, In de pers, Jan Meijroos, Metro. Het artikel is getagged met , , , , , .

Recente reacties

Recente nieuwsberichten

Tags