ZONDER DATINGSITE GEEN RELATIE

Wanneer de commercials van datingsite Lexa niet van het tv-scherm te branden zijn, weten de doorgewinterde singles precies hoe laat het is: ‘feestmaand’ december beukt weer op de deur. Yep, die retegezellige maand waarin je absoluut niet alleen mag zijn, waarin je dus absoluut samen moet zijn, is dan weer in aantocht. En dat is nu het geval, want de Lexa-commercials vliegen je om de oren. En dat wordt de komende weken, in de aanloop naar Kerstmis, alleen maar erger.

Deze blog post bevat een abstract of samenvatting van een gepubliceerd krantenartikel. Dit artikel is niet door ons geschreven maar gearchiveerd ten behoeve van data analyses door studenten van de Universiteit van Amsterdam.

Dit krantenartikel is gearchiveerd door op 27/12/2012 en is terug te vinden onder In de pers, Meningen, Metro, Thom Arisman. Het artikel is getagged met , .

Recente reacties

Recente nieuwsberichten

Tags