‘Consument wordt zelf Big Brother’

De mediacriticus Andrew Keen heeft een nieuw boek uitgebracht, genaamd De digitale afgrond. Met dit boek bespreekt Keen de vrijheid en privacy die men op het spel zet door onszelf te delen op sociale media. Verder bespreekt hij het beleid van Facebook, Twitter en Google en hoe de consument zichzelf en een ander in de gaten gaat houden.

Deze blog post bevat een abstract of samenvatting van een gepubliceerd krantenartikel. Dit artikel is niet door ons geschreven maar gearchiveerd ten behoeve van data analyses door studenten van de Universiteit van Amsterdam.

Dit krantenartikel is gearchiveerd door op 24/11/2012 en is terug te vinden onder Christjan Knijff, Het Parool, In de pers, PS Media. Het artikel is getagged met , , , , , , , , .

Recente reacties

Recente nieuwsberichten

Tags