Bedonderd door de browser

Twee gevaren loeren op de computer: slimme hackers en domme gebruikers. Technologieredacteur Marc Hijink ondervond hoe het is om de controle over al je online gegevens te kwijt te raken. De oorzaak: een moment van onoplettendheid en een webbrowser die wel heel eenvoudig account en wachtwoorden synchroniseert. De prijs van het gebruiktgemak.

Deze blog post bevat een abstract of samenvatting van een gepubliceerd krantenartikel. Dit artikel is niet door ons geschreven maar gearchiveerd ten behoeve van data analyses door studenten van de Universiteit van Amsterdam.

Dit krantenartikel is gearchiveerd door op 29/09/2012 en is terug te vinden onder In de pers, Marc Hijink, NRC Handelsblad, Z&Z. Het artikel is getagged met , , , , , , , .

Recente reacties

Recente nieuwsberichten

Tags